Grabbarna grå

2008-09-19

Acke

Vem är jag?

Stamtavla

Kurser

Tävlingar

Utställning

MH

Bilder

Video

 

 

 

 

Blogg

Gästbok

Kontakt

Bilder

Husse

Matte

Länkar

Annat

Scié Belles Insane Wayne ”Ragge”

 

 1996-02-23  -          2004-10-21

 

Ragge kom till oss 1 1/2 år gammal som omplacering. Vi hade länge funderat på att skaffa en hund men vi var inte överens om vilken ras vi skulle ha. Husse ville ha en Rottweiler medan Matte ville ha en Golden retriever.

 

En natt då Mona jobbade stötte hon ihop med uppfödaren och Elsa, Ragges mamma, Elsa gillade Mona och under samtalet som följde mellan uppfödaren och Mona visade det sig att Ragge fanns som omplacering.

 

På bara ett par dagar blev vi på detta sätt med Bouvier des Flanders. Ragge visade sig sedan bli en alldeles utomordentligt trevlig familjehund som fick följa med på alla våra aktiviteter. Mycket hockey och fotboll eftersom vår son då var som mest aktiv. Att jaga tränande fotbollskillar var jättekul tyckte Ragge. Ishockey tyckte Ragge också om, så mycket att en hockeyrink inte hindrade honom från att delta, det var väl bara att hoppa över!

 

Ragge gav oss väldigt mycket under de åren vi hade förmånen att få ha honom hos oss.  Så här efteråt så inser vi att han antagligen skulle ha fungerat mycket bra att tävla med, men just då fanns inte tiden och intresset.

 

Vi är helt säker på att han nu finns på ett ställe där det bara finns snygga och trevliga tikar, och obegränsat med ost och sköna promenader.

Ragge under jasminbusken en varm dag i Augusti 2004.

Att bada var en av de saker Ragge gillade mest. Det kunde han göra nästan året om. Att bada i Februari var inte alls främmande för Ragge.

 

En sida om två Bouvier des Flanders grabbars hundliv

Loke

Vem är jag?

Stamtavla

Kurser

Tävlingar

Utställning

MH

Bilder

Video